Contacteer me

Ik kijk ernaar uit om je te leren kennen!

Voor al je vragen en het maken van een afspraak contacteer je me best via onderstaand formulier. Ik bekijk de formulieren elke werkdag en beantwoord ze via e-mail. Hou zeker je SPAM in de gaten. Telefonisch ben ik vaak niet bereikbaar omdat ik aan het werk ben en er bovendien een slechte verbinding is in de praktijk.

Belangrijke praktische afspraken:

  • Annuleringen van afspraken zet je het best op e-mail. Annuleringen dienen minstens 24 uur op voorhand te gebeuren (hoe vroeger, hoe beter). Zo is de kans groter dat ik lege gaten in mijn agenda kan vermijden en mensen met een dringende hulpvraag snel van dienst kan zijn. Indien dit niet het geval is, ben ik genoodzaakt de sessie aan te rekenen.
  • Er is geen wachtkamer aanwezig. Daarom vraag ik om niet vroeger dan het afgesproken uur aan te bellen. Zo is er geen kans op overlap met voorgaande sessies en heb ik alle tijd om de sessie voor te bereiden.
  • Je kan cash of met de bank-app betalen. Bancontact is niet mogelijk.
  • In het weekend, op feestdagen en tijdens verlofperiodes beantwoord ik geen e-mails of telefoons.

Zwangerschapsverlof 15 januari - 7 april 2024

Op dit moment ben ik zwanger van mijn eerste kindje. Een hele spannende periode die tot nu toe vlot is verlopen. Zolang het mentaal en fysiek comfortabel is, blijf ik aan het werk. Vanaf 15 januari 2024 ga ik in zwangerschapsverlof, tenzij ons klein spookje er vroeger bij is. Vanaf 8 april 2024 ga ik terug aan het werk.

Wat betekent dit voor reeds lopende en nieuwe begeleidingen?

Reeds geplande sessies kunnen gewoon blijven plaatsvinden. Ook nieuwe begeleidingen kunnen nog steeds opgestart worden, mits het niet om een ernstige hulpvraag gaat die langdurige en frequente ondersteuning vraagt (zoals bij burn-outklachten, angstklachten en depressieve klachten).

Je bent dus nog steeds welkom voor enkele sessies voor ik in zwangerschapsverlof ga. Aarzel niet om mij via onderstaand formulier te contacteren bij vragen.

Torhoutstraat 9, 8810 Lichtervelde