Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding

Vraagt het veel energie van jou om naar je werk te vertrekken? Heb jij na je werk weinig energie over om nog andere dingen te doen? Ervaar je veel stress op het werk? Of verveel je je net? Kriebelt het bij jou om iets anders te doen, maar je weet niet goed wat?

Heb je op één van bovenstaande vragen 'ja' geantwoord? Dan kan ik jou als loopbaanbegeleider helpen!

Ik help jou bij het zetten van concrete stappen zodat jij weer met PLEZIER naar het werk gaat!

Wat is loopbaanbegeleiding?

In een traject loopbaanbegeleiding ben ik jouw persoonlijke coach die jou individueel begeleidt. We starten met het verkennen van jouw talenten en vaardigheden, wat je graag doet, je waarden en je normen, wat je ambities zijn, enz. en vertrekken daaruit om een concreet actieplan op te stellen. Het doel van loopbaanbegeleiding is dat jij terug met plezier naar het werk gaat!

Praktisch

Een traject loopbaanbegeleiding wordt opgesplitst in twee delen of loopbaancheques die je aanvraagt via de website van de VDAB. Samen plannen wij deze uren naar jouw behoefte in (1 à 2 uur per gesprek).

Loopbaanbegeleiding wordt gesubsidieerd door de overheid, wat maakt dat één volledig traject van zeven uur 80 euro kost. Een traject wordt opgesplitst in twee delen of loopbaancheques die je aanvraagt via de website van de VDAB. Enige voorwaarde die de overheid stelt, is dat je zeven jaar aan het werk bent en loontrekkend bent. Niet getreurd als je niet voldoet aan deze voorwaarden! Loopbaancenter WISL heeft workshops gecreëerd voor mensen die geen recht hebben op loopbaanbegeleiding. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op hun website: https://www.wisl-loopbaancenter.be/.

Interesse? Dan nodig ik je graag uit voor een gratis infogesprek!

Wens je een gratis infogesprek?

Laat het me weten!