Jij en ik,

we gaan allebei ALL-IN! Met dit traject kan ik jou verzekeren van een stressvrij leven!

Stressvrij leven: All-in-traject

Herken jij dit

 • Je hebt een goedbetaalde functie of eigen zaak. Je bent een high achiever die het gevoel heeft meer te overleven dan echt te leven.
 • Je hebt geen idee hoe of wanneer je kan ontspannen. Het werk en/of gezin laat hiervoor weinig / geen tijd over. Je staat continu onder druk en dit begint zijn tol te eisen zowel mentaal als fysiek.
 • Je hebt al van alles geprobeerd: minder werken, me-time inplannen, yoga, doktersbezoeken, slaappillen, vitaminen, sessies bij de psycholoog, enz. Maar dit helpt precies niet of enkel tijdelijk. De druk blijft aanwezig. Trust me, ik weet hoe je je voelt!
 • Je emmer kan elk moment overlopen. Je staat op de rand van uitval. Je wil er alles aan doen om dat te voorkomen.​
 • Je herkent jezelf amper nog. Ergens along the way ben je een geïrriteerd, emotioneel, ongeduldig en onzeker stresskieken geworden.

Binnen 6 maanden...

 • kan jij terug genieten en ontspannen.
 • heb je een gezonde work-lifebalance.
 • blaak je van zelfvertrouwen.
 • heb je het gevoel van controle over je leven.
 • kan je op een goede manier omgaan met uitdagingen.
 • kan jij bouwen aan je carrière of eigen zaak zonder dat dit ten koste gaat van jezelf of anderen.

Ik help je van overleven naar een stressvrij leven!

Hoe dan?

We gaan allebei ALL-IN.

Gedurende 6 maanden ben ik jouw persoonlijke coach en bied ik jou continue ondersteuning via Whatsapp.

Daarnaast hebben we 1:1 coachingsessies: we starten met een intakesessie van 90 minuten. Daarna zien we elkaar de eerste 4 maanden elke 2 weken voor 60 à 90 minuten, naargelang wat past in jouw agenda. De laatste 2 maanden zien we elkaar om de 3 weken.

Ik geef je korte, haalbare thuisopdrachten waarvoor je slechts enkele minuten per dag nodig hebt.

Wat komt aan bod?


1. Jouw persoonlijkheid en valkuilen


We beginnen het traject met het omschrijven van je persoonlijkheid. We gaan in op je sterktes en kwaliteiten.

Kwaliteiten kunnen ook valkuilen vormen. Ben je bijvoorbeeld iemand die zorgzaam is? Dat is een erg mooie kwaliteit! Heb je het soms echter moeilijk om je grenzen aan te geven en ook voor jezelf te zorgen? Dan wordt die kwaliteit een valkuil en ben je aan het overcompenseren of overcontroleren.

Je sterktes en valkuilen vormen, samen met je automatische reacties (2), het startpunt voor de rest van het traject. In 6 maanden leer je hoe je van je valkuilen opnieuw je kwaliteiten kan maken.

2. Jouw automatische responsen


Ons gedrag en gevoel gaat gepaard met een hele reeks automatische lichamelijke responsen of reacties. Ons lichaam scant voortdurend onze omgeving af naar mogelijke gevaren. Wanneer iets ons lichaam triggert (gevaar!), wordt er in een fractie van een seconde een beschermingsmechanisme in gang gezet. Vaak zijn we ons niet (snel) bewust van deze reactie van ons lichaam. Ben je soms kwaad of verdrietig of nerveus zonder echt te weten waarom? Dan is de kans groot dat dit gevoel het gevolg is van een automatische respons van je lichaam op een onbewuste trigger.

We brengen in kaart:

 • wat jouw unieke stress-triggers zijn;
 • welke beschermingsmechanismen jouw lichaam hanteert,
 • en welke gedachten en emoties hiermee gepaard gaan.

Van daaruit kunnen we op zoek gaan naar betere manieren om met deze triggers om te gaan of ze zelfs te vermijden.

3. Contact met je lichaam


Na lange periodes van stress verliezen we het contact met ons lichaam. Ons lichaam is echter onze belangrijkste bron van informatie om na te gaan hoe het met ons gaat. Door dagelijkse, korte relaxatieoefeningen te doen, leer je terug contact te leggen met je lichaam. Je leert terug hoe je de signalen van jouw lichaam moet gaan interpreteren en hoe je de controle over jouw stressniveau kan krijgen.

Binnenkort breidt mijn aanbod ook uit met ayurvedische massagetherapie. Met deze technieken is het mogelijk om je lichaam sneller te resetten naar een ontspannen staat. Meer informatie kan je hier vinden.

4. Duurzame gedragsveranderingen


Binnen 6 maanden heb jij een stressvrij leven gecreëerd. Jij hebt de tools en inzichten die je nodig hebt om deze verandering de rest van je leven toe te passen. En dat wordt steeds gemakkelijker, trust me!


De komende 6 maanden ben ik er om je op te vangen wanneer het even moeilijk is.

Ik help je terug in de juiste richting.

Klaar voor een stressvrij leven?

Het start hier!