Rust voor je lijf

Is ontspannen moeilijk voor je? Heb je fysieke klachten of gewoon nood aan me-time? In Lichtervelde kan je terecht voor Ayurvedische relaxatie en massagetherapie.

Ayur - watte??

In mijn zoektocht naar een bredere en holistische behandeling van psychologische klachten kwam ik bij Ayurveda terecht. Ayurveda vindt zijn oorsprong in India zo’n 5000 jaar geleden en is een holistische en natuurlijke geneeswijze. De focus ligt op het behandelen van de oorzaak (de rooth-cause) van fysieke en psychische klachten. Er wordt gekeken naar lichamelijke en mentale gezondheid, carrière, relaties en spiritualiteit om voor altijd komaf te maken met ziekte en symptomen.

Ayurveda is een oeroude en natuurlijke geneeswijze die de rooth-cause van fysieke en psychische klachten behandelt en de geest, het lichaam en de ziel zuivert.

Ayurveda behandelt de oorzaak van mentale en fysieke klachten op natuurlijke wijze met behulp van o.a. aangepaste voeding, kruiden, yoga en ayurvedische lichaamstherapie. Bij mij kan je terecht voor twee ayurvedische therapieën: de Abhyanga full body massage en de 5 senses gezichtsmassage.

Abhyanga full body massage

Een traditionele Ayurvedische behandeling waarbij het ganse lichaam wordt gemasseerd met warme olie. De Abhyanga massage werkt diep in op spieren en fascia om het lichaam tot diepe ontspanning te brengen.

Lees meer

5 senses gezichtsmassage

Ervaar het bijzondere effect van deze zorgende behandeling van het gelaat. Binnen korte tijd kom je tot een diepe ontspanning dankzij de 5 senses therapie. Deze behandeling bevordert harmonie en welzijn van lichaam en geest.

Lees meer