Over Lotte

Over Lotte

Ik ben psycholoog, coach en loopbaanbegeleider in regio Zedelgem en Tielt. In mijn praktijk vind ik het belangrijk dat je jezelf kunt en durft zijn. Zelfontplooiing staat centraal.

Fijn dat je me beter wilt leren kennen!

Het allerliefste wat ik doe is anderen begeleiden in hun eigen groei. Ik streef naar een positieve mindset - een gezonde geest in een gezond lijf! Ik heb een passie voor zelfontplooiing en streef ernaar om elke dag te groeien op persoonlijk en/of professioneel vlak. Dit doe ik via zelfreflectie, het volgen van bijscholingen, het lezen van boeken, nieuwe dingen uitproberen, sporten, enz.

Ik vind het belangrijk dat mensen zichzelf kunnen en durven zijn. In mijn praktijk en daarbuiten.

Erkend psycholoog Life coach Loopbaancoach

Als psycholoog en coach begeleid ik jou in jouw zoektocht naar zelfontplooiing, naar verandering in je leven en het (terug)vinden van een goede energiebalans. Ik bied jou de steun die je nodig hebt om concrete stappen te ondernemen en zo jouw doel te bereiken. Daarvoor vind ik het belangrijk dat je je op je gemak voelt. In mijn praktijk probeer ik dan ook een huiselijke en vertrouwelijke sfeer te creëren. Ik bied je er de ruimte om volledig jezelf te zijn en luister naar je zonder oordeel.

Zin in een koffietje?

Contacteer me