Corona

Omgaan met corona

Ervaar je meer stress en angst omwille van corona? Zit je thuis in quarantaine? Voel je je eenzaam en mis je het contact met anderen? Ben je je baan verloren door de huidige crisis? Soms lijkt het alsof je in een negatieve spiraal zit waar je op eigen kracht niet meer uit geraakt. Gelukkig hoef je dit ook niet alleen te doen. Ik wil jou graag helpen.

Angst, eenzaamheid, onzekerheid, stress... De huidige omstandigheden wekken deze emoties op of zorgen ervoor dat je ze niet meer kan negeren. Je wordt uitgedaagd om met deze emoties te leren omgaan en te werken aan je veerkracht.

Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen. Ik wil jou graag helpen deze moeilijke periode door te komen. Samen werken we aan jouw veerkracht zodat jij de huidige situatie én toekomstige negatieve situaties aankunt.

Hoe kan ik je helpen?

Gewone consultaties in mijn praktijk in Zedelgem en Tielt blijven doorgaan. Op beide locaties kan er voldoende afstand bewaard worden of is er een plexiglas geplaatst. Na elk gesprek worden de oppervlaktes en stoelen ontsmet. De ruimtes worden ook dagelijks verlucht. Ik kan jouw veiligheid dus garanderen.

Wil je toch geen enkel risico lopen? Of zit je in quarantaine? Dan kan je ook een gesprek via Skype of Zoom aanvragen. Op die manier kan je vanuit een veilige omgeving werken aan jouw veerkracht.

Je staat er niet alleen voor!

Maak een afspraak