5 senses gezichtsmassage

Ervaar het bijzondere effect van deze zorgende behandeling van het gelaat. Binnen korte tijd kom je tot een diepe ontspanning dankzij de 5 senses therapie. Deze behandeling bevordert harmonie en welzijn van lichaam en geest.

De 5 senses behandeling bestaat uit het aanraken, masseren en mobiliseren van de vitale gelaatspunten. 5 senses staat voor onze vijf zintuigen die dagelijks ontelbare prikkels opvangen. In Ayurveda worden deze zintuiglijke indrukken beschouwd als cruciaal voor je gezondheid en je welzijn. Net zoals voedsel zorgt voor de bouw van onze lichaamsweefsels, bepalen onze zintuiglijke indrukken de kwaliteit van onze gedachten en emoties. Als je meer fysiek en emotioneel welzijn wilt, kan je geluiden, gevoelens, beelden, smaken en geuren gebruiken om jezelf in balans te brengen en te genezen.

Het effect van de 5 senses therapie:

  • fysieke en mentale stressklachten verminderen
  • slaapbevorderend
  • innerlijke rust en helderheid
  • boost voor het immuunsysteem
  • pijnstillend bij migraine, sinusitis, chemo-therapie, enz.
  • verwerking van (oude) emoties

De 5 senses therapie werd ontwikkeld door dokter Ravindra Gangwani, gespecialiseerd in de ayurveda. Ik had de eer de behandeling van hem persoonlijk te mogen leren.

Kostprijs: 60 euro

Duur: 1 uur

“Tijdens een 5 senses behandeling voel ik mezelf helemaal wegzakken. Er komen emoties los waarvan ik niet wist dat ze er waren. Het is vrij intens, maar achteraf voel ik me rustig. Er is precies een last weggevallen.”

Nood aan ontspanning?

Maak een afspraak